Blauvelt Modern Language Systems


Modern-Turks is onderdeel van Blauvelt Modern Language Systems. Een franchise organisatie in de meest gangbare Europese taalcombinaties met als doel om studenten snel de taal eigen te maken. Kenmerkend is dat lessen worden gegeven via Skype, al het studie- en oefenmateriaal digitaal is en dat de nadruk ligt op conversatie. Docenten zijn dan ook bij voorkeur (near) native in doeltaal maar beheersen ook het Nederlands voldoende om de stof over te brengen. Ook hebben wij goede ervaring met brontaal docenten die geruime tijd in het land van de doeltaal verblijven. 

 

Docenten worden aangesteld op basis van een freelance-overeenkomst. Voor elke les wordt  anderhalve uur berekend (5 kwartier les, en 1 kwartier voorbereiding). Naast freelancers worden ook franchisers aangesteld. Voor een taalcombinatie betalen zij een vast fee en kunnen binnen dit domein onbeperkt lessen geven.

 

Bent u docent en geïnteresseerd in deze innovatieve methode? Stuur dan een email met CV, gewenste taalcombinatie en voorkeur voor uw rechtspositie (freelancer of licentiehouder) naar info@blauvelt.nl. Door onze sterke groei hebben wij regelmatig posities open voor nieuwe docenten.

 

 

Modern-Russisch

Modern-Portugees

Modern-Spaans

Modern-Pools

Modern-Chinees

 

Nederlands voor Turken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tuinbouw vertaalbureau

Transport vertaalbureau