Skype

Uit onze ervaring is gebleken dat Skype veruit het beste programma is voor een groepsvideogesprek. Skype is voor iedereen gratis te downloaden op skype.nl.

 

webcam Met de functie ‘scherm delen’ is het net of u naar het schoolbord kijkt. U ziet en hoort elkaar. Skype is gratis te dowloaden en u kunt gratis met andere mensen bellen als zij ook een Skype aansluiting hebben. Dankzij Skype kunnen we ook de break out sessies organiseren naar Turkije, immers er zijn geen belkosten. Veel studenten gebruiken Skype ook om met elkaar te oefenen.

 

Klik hier om een gratis Skype nummer aan te vragen op uw pc, tablet of smartphone. Wilt u eens zien hoe groepsvideobellen eruit ziet, klik dan hier.

man-on-gvc-540

 

Naast Skype heeft u een headset nodig. Meestal zit er al een microfoon ingebouwd in de pc, echter een simpele headset geeft een fantastische verbetering qua geluidskwaliteit zowel voor u als voor uw medecursisten. Een headsets kan al voor een paar tientjes aangeschaft worden. Is het niet helemaal duidelijk, aarzel dan niet om het ons te vragen. Voor ons is het gesneden koek, maar dat was het de eerste keer ook niet. Dus aarzel niet en bel ons als u een vraag heeft over de software.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Financieel vertaalbureau

Financiƫle vertalingen

Financieel vertaalbureau

Financiƫle vertalingen